Певицата и модна дизайнерка Виктория Бекъм днес празнува своя 49-и рожден

...
Певицата и модна дизайнерка Виктория Бекъм днес празнува своя 49-и рожден
Коментари Харесай

Това момиче днес е звезда и става на 49 години! Тя е моден дизайнер и съпруга на футболна легенда

Певицата и фешън дизайнерка Виктория Бекъм през днешния ден чества своя 49-и рожден ден! На тези детски фотоси тя е очарователно малко момиче, което след години ще се трансформира в същинска фешън икона. Звездата не пропусна да означи рождения си ден в обществените мрежи, като показа фотоси и видео от празненството си, видя Sofia24.bg.

" Празнувахме. Обичам ви всички толкоз доста! Липсваш ни Ромео Бекъм! Целувки за Дейвид, Бруклин и Круз Бекъм ", написа тя в обществените мрежи. 

Тя чества в компанията на фамилията си. Съпругът й Дейвид Бекъм, децата - Круз, Харпър и най-големият наследник - Бруклин със своята брачна половинка Никола Перц. Отсъстваще единствено единият от синовете им - Ромео Бекъм, който е професионален футболист. Той играе като нападател за Брентфорд Б чартърен от Интер Маями II.

По-късно тя разгласява фотография в персоналния си профил в Instagram със брачна половинка си и написа:  " По средата на нищото с обичания ми човек ".

Виктория Бекъм е британска поп певица, танцьорка, моден дизайнер и бизнес дама. Тя става известна като член на известната в края на 1990-те група " Spice Girls “, където е наречена Пош Спайс (posh – шикозен). От 1999 г. е брачна половинка на футболната легенда Дейвид Бекъм, от който има трима синове и една щерка. През 2007 година двамата, дружно с децата си, се реалокират да живеят в САЩ. Малко по-късно Виктория има малко присъединяване в един от епизодите на сериала Грозната Бети.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР